Senaste Nytt

Alingsås fotoklubb auktionerar ut fotografier till förmån för Radiohjälpen.

Inte sedan andra världskriget har så många människor befunnit sig på flykt i världen – hälften av dem är barn.
Nu startar Radiohjälpen en insamling med fokus på flyktingkrisen.

Vi i Alingsås Fotoklubb har på initiativ av våra medlemmar startat en välgörenhetsauktion till förmån för Radiohjälpen.

Varje fotograf står för hela kostnaden av sin tavla samt provisionen som tradera tar, så varenda krona vinnande budare lagt kommer gå till Radiohjälpen.

OBS! Tavlorna hämtas av köpare i Alingsås. Eventuellt kommer vi köra ut tavlorna i centrala Alingsås under ett par datum. Vi har inte hunnit se över möjligheten för att skicka tavlorna utanför Alingsås. Är du som köpare nyfiken är du välkommen att kontakta oss så skall vi se över möjligheterna med just den tavlan du är intresserad av. Vi har flera tavlor ute.

Klicka här för att komma till auktionen och lägg ett bud på någon av våra tavlor.