Senaste Nytt

November månadsmöte

Under novembers månadsmöte så hade vi en redovisning av en liten hemläxa där man skulle skriva ut en testbild på sin egen skrivare och sedan jämföra med andra medlemmars testbilder. Som väntat så blev det en del variationer bland bilderna och diskussionerna var många och stundtals högljudda. Alla tyckte att sin egen bild var den rätta.

Vi fortsätter denna hemläxan till nästa månadsmöte. Testbilden finns att ladda ner här.
Skriv ut den på din egen skrivare. Notera skrivarens och papprets namn på baksidan och ta med utskriften till decembers månadsmöte.

Utskrifter

I slutet av juli var Annika, Michaela, Eva och Linda ute på en resa till Norge. De reste runt bland höga berg och djupa dalar och fotade allt de kunde se. Detta resulterade i ett stort bildspel som presenterades under november månadsmöte.
Många fantastiska bilder och roliga historier bjöds det på under kvällen och det var säkert många medlemmar som blev sugna på att besöka Norge i sommar.

Norgeresa