Senaste Nytt

Januari Månadsmöte

Det var fullsatt i klubblokalen under januari månadsmöte. Det märktes att många var ivriga att köra igång igen.
Vi gick igenom vad som kommer att hända under våren och det ser ut att bli ett par fullspäckade månadsmöten och öppna hus framöver.
Under våren skall vi satsa lite mer på olika kurser för medlemmarna. Det kommer bland annat att bli kurser i bildbehandling, både nybörjare och avancerad. Sedan kommer vi att prata om RAW-format och ha en kurs i hur man gör ett bildspel.

En del resor är planerade under våren också. Vi kommer att besöka två redovisningar av våra största tävlingar Västsvenska och RIFO. Sedan har vi vår fotoresa planerad i maj. Resmålet ser ut att bli Skagen och preliminärt datum är 17-20 maj.

Under januari månadsmöte så tittade vi också på ett fantastiskt bildspel från Wolfgang Leipe som visade bilder från en safari i Masai Mara, Kenya. Mycket uppskattat och som gav mersmak.

Wolfgang Leipe - safaribilder från Masai Mara