Senaste Nytt

Årsmöte och Årets Bild

Måndagen den 5 mars hade vi årsmöte och gick igenom handlingarna för klubben. Vi kan konstatera att klubben är välmående och växer så det knakar.
Vi passar också på att hälsa Michaela Kullberg och Lars-Erik Hallenberg välkommen till styrelsen. De tar över posterna som styrelsesuppleant respektive kassör efter Jörgen Björme och Bengt-åke Kjellström. Bengt-Åke tar över posten som revisor efter Peter Hansson.

Under årsmötet passade vi på att ge Satish Jeswani titeln som hedersmedlem då han uppnått mogen ålder för att få denna hedersvärda position.

Efter årsmötet hade vi redovisning av Årets Bild som hade bedömts av Österlens fotoklubb. Vinnarna av tävlingen syns på bilden här nedan.

Vinnare Årets Bild och Hedersmedlem

Claes Söderström, Lars-Erik Hallenberg, Jörgen Björme, Eva Lindberg och Eva Svenberg tog hem vinster i tävlingen årets bild. På den  högra bilden ser vi hedersmedlem Satish Jeswani ta emot blommor av ordförande Jimmy Runsteen.