Kalender

 

= månadsmöte.

 

 

= extrainsatt möte eller annan aktivitet.

Alla möten och träffar sker klockan 19.00 om inget annat anges.

Månadsmöte 3 september

sep
3

Månadsmöte

Under höstens första möte så kommer vi att visa bilder från vår fotoresa som vi gjorde i maj månad. Resan gick till Århus i Danmark

Månadsmöte 1 oktober 2018

okt
1

Månadsmöte

Naturfotograf Björn Albinsson kommer till oss och visar sina bilder.

Lights in Alingsås

okt
8

Lights in Alingsås

Vi går ut gemensamt och fotograferar. Samling i Åmanska parken vid Estrad för avgång kl 19. Ta med kamera, stativ och varma kläder.

Running Lights

okt
13

Running Lights

Vi fotograferar löpartävlingen som en del av Alingsåsklassikern. Tävlingarna pågår från 15:30 till ca 20. Läs mer på www.runninglights.se/starttider. Hör av er till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om ni är intresserade att vara med och fota.

Bildspelskurs i Lightroom

okt
15

Bildspelskurs i Lightroom

Vi går igenom grunderna i Lightrooms bildspelsmodul. Ta med egen dator om ni har, men det är inget krav för att delta. Kursen börjar kl 19.

Redovisning av Treortsfoto i Skara

okt
27

Redovisning av Treortsfoto i Skara

Redovisning av tävlingen Treortsfoto. Arrangör är Skara fotoklubb och platsen är Kanikegatan 4A i Skara. Redovisningen börjar kl 10. Meddela i god tid på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om ni är intresserade av att åka dit.

Inlämning av Västsvenska Fotoexpon

okt
29

Inlämning av Västsvenska Fotoexpon

Inlämning av bilder till Västsvenska Fotoexpon. Vi finns på plats i klubblokalen mellan kl 18-20 för att ta emot bilderna. Se till att mått och märkning är korrekt. Regler och mått hittar ni här: http://www.vastrasverigesfotoklubbar.se/?page_id=176

Månadsmöte 5 november

nov
5

Månadsmöte

Stefan visar bilder från bla Burma.

Månadsmöte 3 december

dec
3

Månadsmöte

Julavslutning och redovisning av Harald Olssons Fototävling