Kalender

 

= månadsmöte.

 

 

= extrainsatt möte eller annan aktivitet.

Alla möten och träffar sker klockan 19.00 om inget annat anges.

Månadsmöte 4 dec

dec
4

Månadsmöte

Vi har redovisning av tävlingen som kallas Harald Olssons Minne. Inlämning till tävlingen vill vi ha senast 26 november. Läs mer här om tävlingsreglerna.

Månadsmöte 15 januari

jan
15

Månadsmöte

Vi inleder året med ett möte om bildkritik. Ta med max två digitala bilder som ni vill ha kritik på så skall vi försöka hinna med så många bilder vi kan under kvällen.

Månadsmöte 5 februari

feb
5

Månadsmöte

Claes Björklund kommer att visa fågelbilder.

Månadsmöte 5 mars

mars
5

Månadsmöte

Årsmöte samt redovisning av tävlingen Årets Bild.

Månadsmöte 9 april

april
9

Månadsmöte

Viktigt angående april månadsmöte i morgon 9/4. 

På grund av personliga skäl så har vår föreläsare Björn Albinsson fått ställa in med kort varsel. 

Istället så får vi köra bildkritik/ kameramingel istället. Ta gärna med valfri kamerautrustning eller prylar som ni vill visa upp. Eller varför inte bilder som ni vill diskutera?. 

Månadsmöte 7 maj

maj
7

Månadsmöte

Vi har en minifotomaraton för medlemmarna. Den här gången kommer vi att testa med att fotografera med mobiltelefonerna och sedan ladda upp det för visning. Se till att batteriet är laddat i telefonen och att det finns utrymme i minnet. Det går givetvis att fotografera med en vanligt system- eller kompaktkamera också.

Månadsmöte 4 juni

jun
4

Månadsmöte

Sommaravslutning. Vi åker till till Playan Mjörn och grillar och har en allmänt trevlig stund. Ta med själva vad ni vill ha att grilla eller dricka så fixar vi själva grillen. Glöm inte kamerorna för om det är fint väder så brukar det bli en fin solnedgång vid mjörn. Vi kommer att vara på plats från ca 18.30. Välkomna!