Nu är det dags att förbereda sig för utställningen på Stampens Kvarn. Vi har 12 skärmar med 4 bilder på varje skärm. Varje fotograf ansvarar för sin egen skärm och bilderna som hänger på den. Temat är fritt, men vi rekommenderar att ni försöker ha en röd tråd i era bildval.
Måttet på ramarna är 40x50 cm och hålet på passepartouten är 29x39 cm. Om man tar fram en bild på 30x40 cm så kommer den att skäras något i kanterna. Vi behöver den skärsmånen för att kunna montera bilderna.
Skulle det bli fler än 12 fotografer som vill ställa ut så kommer vi att byta ut några bilder efter halva tiden.
Vernissagen är 1 juni och vi vill ha in de färdiga papperskopiorna till klubben senast på månadsmötet 6 maj.

Nästa Aktivitet

10/6 Månadsmöte

Vi tar våra kameror och beger oss på en kort utflykt i närområdet. Korvgrillning och trevligt umgänge utlovas. Mer information om plats kommer.
Redovisning av månadens fotograf.