Tävlingar

Årsboken

Välkommen med dina bildbidrag till Årsbok 2018/2019 tillhanda senast 10 juni.

• Färg och Svartvita bilder insända digitalt. Bilderna ska vara någorlunda nytagna (det heter ju Årsbok …!).

Digitalbilder: Bilderna ska vara av så god kvalité att de kan användas som tryck-underlag. Bildernas kortaste sida ska vara minst 2200 pixlar och sparade i något av följande format: jpg/jpeg i hög kvalitet (10-12), alternativt tiff eller psd.

Bildfilnamn: Filen sparas i formen: ”Förnamn_Efternamn_Klubb_Bildtitel”. Exempel: Knut_Andersson_HjoFK_Spegling.

Bildurval: Varje fotograf får skicka in max 5 bilder. Bildurvalet görs med fördel med stor variation. Med hänsyn till årsbokens kvadratiska format kan panoramabilder inte publiceras.

Insändning av dina bilder
Bilderna skickas med WeTransfer till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med meddelandet: Årsbok 2018/19. Använd den version av WeTransfer som är gratis.

Här hittar du en Instruktion för WeTransfer

Tillsammans med din WeTransfer skickar du med med följande uppgifter:
- Namn
- Fotoklubb
- Epost
- Telefonnummer (om vi behöver nå dig)

Frågor besvaras av
Mats Jungmyren, tel 070-515 89 82