Tävlingar

Harald Olssons Vandringspris

Inlämning senast måndag 19 november.

Tävlingen instiftades 1994 och efterträdde ”Tengroths Vandringspris”. Båda dessa tävlingar har till ändamål att hedra två av klubbens framstående medlemmar.

Tävlingen är enbart med digitala bilder.

• Digitala bilder
• Deltagarna får insända max 2 bilder i färg och/eller svartvitt
• Fritt motto
Bilderna skall vara märkta med titel samt fotografens för- och efternamn. Exempel: blomma-jimmyrunsteen.jpg.
(Det går bra att använda ÅÄÖ samt mellanslag i namnet).
• Formatet skall vara JPEG med längsta bildsida max 2000 pixlar. Bildens upplösning behöver ni inte ändra.

Fotografen med den bäst placerade bilden får en inteckning i vandringspriset ”Harald Olssons Vandringspris” (Tennstopet).
När vandringspriset är fullgraverat med segrarnas namn eller när styrelsen så bestämmer, återgår priset i klubbens ägo.

Bilderna skickas med tjänsten wetransfer.com till adressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Skriv Harald Olsson i ämnesrutan.
Bilderna skall vara oss tillhanda senast 19 november.