• Varje medlem får skicka in två digitala bilder.
  • Bilderna skall vara fotade mellan 4 februari och 1 mars. Mottot är fritt.
  • Bilderna skall vara 2000 pixlar på längsta sidan och vara i formatet JPEG. Märk bilderna med TITEL och FOTOGRAFENS NAMN.
  • Skicka bilderna till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Skriv "Månadens Fotograf" i meddelandefältet. OBS. Den här adressen är bara till för inlämning av bilder. Det går inte att ställa några frågor eller skriva till den.
  • Bilderna skall vara inlämnade senast 1 mars.

Nästa Aktivitet

4/3 Årsmöte och månadsmöte.

Nu är det dags för årsmöte i fotoklubben. Vi kommer att gå igenom budget inför kommande år och välja nya styrelsemedlemmar som skall hjälpa till att styra skutan ett tag framöver. Missa inte detta! Anmäl er till mötet på info@alingsasfotoklubb.se så vi kan beräkna hur många som kommer.
Redovisning av månadens fotograf. Deltävling 3