Inlämning till Månadens Fotograf

• Varje medlem får skicka in två digitala bilder.
  • Bilderna skall vara fotade mellan månadsmötena för respektive månad. Mottot är fritt.
  • Bilderna skall vara 1920 pixlar på längden eller 1080 pixlar på höjden. Bilderna får inte överskrida något av dessa måtten på varken höjd eller bredd.
  • Bilderna skall vara i formatet JPEG. Märk bildernas filnamn med TITEL och FOTOGRAFENS NAMN. Bilder som inte följer detta kommer att kasseras.
  • Skicka bilderna till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Skriv "Månadens Fotograf" i meddelandefältet. OBS. Den här adressen är bara till för inlämning av bilder. Det går inte att ställa några frågor eller skriva till den.
  • Bilderna skall vara inlämnade senast sista lördagen innan månadsmötet.