Inlämning till Harald Olsson

Här kan du som medlem ladda upp bilder till Fototävlingen Harald Olssons Minne.
Läs igenom reglerna noga innan du laddar upp bilderna.

• Varje medlem får skicka in två digitala bilder.
  • Mottot är fritt.
  • Bilderna skall vara inlämnade senast 29/11.

Kontrollera detta innan du laddar upp bilderna:

• Bilden skall vara i formatet JPEG
  • Bildformat:
    - Om du har en liggande bild så skall den längsta sidan vara 1920 pixlar. Upplösningen (dpi) har ingen betydelse.
    - Om du har en stående bild så skall den längsta sidan vara 1080 pixlar. Upplösningen (dpi) har ingen betydelse.
    - Om du har en kvadratisk bild så skall den längsta sidan vara 1080 pixlar. Upplösningen (dpi) har ingen betydelse.
    Om du är osäker på hur du sparar bilden i rätt storlek så finns det guider på den här länken!
  • Bilden SKALL vara döpt enligt följande: Titel - Fotografens namn.jpg
    Exempel på detta: Blomma - Jimmy Runsteen.jpg

Gör så här:

1. Kontrollera så att bilden är i rätt format, storlek och har rätt titel.
  2. Klicka på knapparna Välj Fil och leta upp dina bilder som du vill ladda upp. (Endast en bild per knapp).
  3. Klicka på knappen Ladda upp Fil.
    När du gjort detta och filen laddats upp så får du en bekräftelse i form av en grön ruta med information om din bildfil som du laddade upp.

Om du endast laddar upp en bild åt gången så kommer du få en grön ruta som visar okej och en gul ruta som säger att Ingen fil laddades upp. Detta är inget att oroa sig för då den gula bara varnar för att en uppladdningsplats var tom.

Fototävlingen Harald Olssons minne

Välj fil att ladda upp: